autor:

strumfii bucatari

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza

Cornuri din aluat de cartofi

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 31 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 31 mai 2017

Ingrediente
, Aluat:, 200 gr de faina, 300 gr de cartofi, sare, susan, 1 ou, 3 linguri de parmezan ras, Umplutura:, mortadella, cascaval

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca.

Se adauga parmezanul ras, faina si sarea. Se framanta un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini.

Se intinde aluatul intr-un cerc, pe masa presarata cu faina. Se taie aluatul in triunghiuri, pe marginile carora se pune putin cascaval.

Se ruleaza cornurile. Se ung cornurile cu ou si apoi se presara cu susan. Preincalzim cuptorul la 190 de grade C si punem tava cu cornuri si coacem pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri din aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Vinete cu sos tomat si feta

Vinete cu sos tomat si feta

sunt foarte bune pentru aperitiv rece 1 portie 4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji

8 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi cu branza si smantana

Cartofi cu branza si smantana

Se spala cartofi si se pun in coaja la steamer 40 min. Se scot si se lasa la racit 10 min, apoi se

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 gr de faina
  • 300 gr de cartofi
  • sare
  • susan
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • Umplutura:
  • mortadella
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv cu brânză