Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Cornuri din aluat de cartofi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 gr de faina
  • 300 gr de cartofi
  • sare
  • susan
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • Umplutura:
  • mortadella
  • cascaval

Mod de preparare

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca.

Se adauga parmezanul ras, faina si sarea. Se framanta un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini.

Se intinde aluatul intr-un cerc, pe masa presarata cu faina. Se taie aluatul in triunghiuri, pe marginile carora se pune putin cascaval.

Se ruleaza cornurile. Se ung cornurile cu ou si apoi se presara cu susan. Preincalzim cuptorul la 190 de grade C si punem tava cu cornuri si coacem pentru 20-25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor