Se fierb cartofii pana cand sunt moi.
Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca.
Se adauga parmezanul ras, faina si sarea. Se framanta un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini.
Se intinde aluatul intr-un cerc, pe masa presarata cu faina. Se taie aluatul in triunghiuri, pe marginile carora se pune putin cascaval.
Se ruleaza cornurile. Se ung cornurile cu ou si apoi se presara cu susan. Preincalzim cuptorul la 190 de grade C si punem tava cu cornuri si coacem pentru 20-25 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii