Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine .
Lasi compozitia sa se odihneasca 30 minute.
Fierbi cele 3 oua tari.
Tava rotunda pentru tort( guguluf, cu pereti detasabili) o ungi cu untul topit si asezi feliile de jambon, imbracand peretii.
Asezi jumatate din compozitia de carne, apoi pui ouale fierte taiate jumatati, continuand cu restul de carne.
Invelesti totul cu feliile de jambon si dai la cuptorul incalzit pentru 60 minute.
Lasi sa se raceasca in forma, indepartezi inelul si asezi coronita pe platou.
O servesti cu drag, taiata felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii