autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu carne, Retete de Craciun

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2016

Ingrediente
1 kg carne tocata, 8 felii jambon, cat mai mari si feliate potrivit de gros, 2 oua, 4 lg pesmet, sare, piper, boia, 6 catei de usturoi, 1 lg patrunjel verde tocat, 1 lg unt, 3 oua pentru fiert

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine .

Lasi compozitia sa se odihneasca 30 minute.

Fierbi cele 3 oua tari.

Tava rotunda pentru tort( guguluf, cu pereti detasabili) o ungi cu untul topit si asezi feliile de jambon, imbracand peretii.

Asezi jumatate din compozitia de carne, apoi pui ouale fierte taiate jumatati, continuand cu restul de carne.

Invelesti totul cu feliile de jambon si dai la cuptorul incalzit pentru 60 minute.

Lasi sa se raceasca in forma, indepartezi inelul si asezi coronita pe platou.

O servesti cu drag, taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici, apoi se calesc impreuna

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Placinta cu dovleac si stafide

Placinta cu dovleac si stafide

 Curăță și taie in felii dovleacul și pune-l la copt. Pentru aluat, amesteca margarina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 8 felii jambon
  • cat mai mari si feliate potrivit de gros
  • 2 oua
  • 4 lg pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lg patrunjel verde tocat
  • 1 lg unt
  • 3 oua pentru fiert

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Chec cu scortisoara Chec cu scortisoara

Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, adaugam peste oua si amestecam bine. Topim untul,

0 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de porc ardeleneasca