autor:

Sidy

» » Aperitive

Coronita de ficatei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 4 oua, 2 linguri amidon, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt, piper, usturoi granule, sare, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Spargem intr-un bol ouale si le batem bine, amestecam apoi cu celelalte ingrediente si asezonam. La sfarsit adaugam ficateii in compozitie.
Ungem o forma de guguluf cu un si o tapetam cu faina.
Cuptorul a fost incalzit dinainte la 160 de grade.
In forma asezam compozitia cu ficatei si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute pina se incheaga ouale si se coc ficateii.
Servim ficateii calzi ca atare sau reci cu sos cu iaurt.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/coronita-de-ficatei.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • piper
  • usturoi granule
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Empanadas cu praz si pastrama