Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Carnea se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.
Asezam coastele in forma de coronita, intr-un vas pe masura coronitei si suficient de inalt sa-l putem acoperi cu capac sau folie. Folosim putina sfoara pentru a lega coastele intre ele, ca sa le fixam in forma de cerc.
Turnam o cana de vin alb si dam la cuptor, mai intai in vasul acoperit. Dupa aproximativ 40 minute, verificam daca este facuta suficient carnea. Mai lasam 10 minute, cu vasul descoperit pentru a se rumeni putin carnea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii