Reteta postata pe: 21 mai 2010
Ingrediente
1,200 kg costite proaspete de porc, 2 lingurite piper macinat, 2 lingurite boia, 1 lingurita ienibahar, 3 lingurite vegeta, 1 lingura ulei de palmier, 5 catei usturoi, cateva crengute patrunjel verde., Pt decor: patrunjel si marar verde, coaja de mar.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Carnea spalata si portionata, se pune in tava de friptura, se condimenteaza, se adauga cateva fire de patrunjel verde, 4 catei de usturoi, 1
pahar de apa(200-250 ml), acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul deja incins timp de 50 minute(la jumatatea timpului intoarcem carnea). Carnea este preparata cand furculita intra cu usurinta. Luam folia si mai lasam carnea la cuptor 10 minute sa se rumeneasca. Se serveste cu garniture de cartofi pregatiti la cuptor(pireu, orez) si salata de castraveti proaspeti. Dupa ce asezam friptura si cartofii pe farfurie, garnisim cu crengute de verdeata, verdeata tocata, ustoroi(1 catel taiat marunt), trandafir realizat din coaja de mar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Costita se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se aseaza in tava si deasupra se pun toate
5 voturi
2 comentarii
1h 5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010
Arata minunat !
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Mariela, foarte apetisanta costita ta si la fel de aratoasa!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Multumesc , ma bucur ca va place.
burdulea maria elena , 22 mai 2010
Multumesc pt comentariile frumoase.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Felicitari,arata minunat.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
O bunãtate!!!i-mi place mult decorul!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
O bunatate,iti lasa gura apa.....mmmm ce bunatate ai facut draga Lenuta.O idee super-ingenioasa cu trandafirasul pus deasupra si o prezentare pe masura ta.Ai votul meu si felicitarile mele.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Imi place enorm acest preparat...este delicios...
Sidy (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Nemaipomenit de gustoasa....!
burdulea maria elena , 22 mai 2010
Multumesc.
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Este o bunatate !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010
Aromata si apetisanta! Arata super cu trandafirul din coaja de mar!*****