1. Se marineaza costita intr-un vas ceramic timp de 4 ore inainte de preparare. Marinata se face din sosul de rosii, sosul Worcester, usturoiul tocat, zaharul brun si boiaua. Costita se unge bine cu marinata, iar vasul ceramic in care se pune se acopera cu folie si se da la frigider. Intre timp se pregatesc cartofii care se taie rondele pe lung si se condimenteaza cu sare, piper si ulei, amestecandu-se sa se unga bine.
2. Se prajesc pe gratar costitele care se pensuleaza des cu marinata, iar apoi cartofii si se servesc cu salata verde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii