Se curata costitele de excesul de grasime, se pun la fiert intro oala cu rozmarinul si foile de dafin .se lasa la fiert pana sant gatite. se pun deoparte, costitele gatite si zeama in care au fost fierte.
Se pune ulei intr-o cratita si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga paprika, sosul de rosii si rosiile taiate marunt si se amesteca. Se adauga costitele si zeama in care au fiert si se lasa pana la fierbere, dupa aceea adaugam sosul de soia, sarea si piperul . Se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul. Se adauga mierea si cateva frunze de rozmarin, se mai lasa pe foc inca cateva minute, dupa care se ia jos de pe foc si se serveste cu cartofi piure.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii