Ingrediente
o transa de costite (fara numar, fara numar), 3 linguri pasta de tomate, 2 cepe, 4-5 catei usturoi, 5 cuisoare, cateva boabe de piper, 1/2 lingurita praf de chilli (sau dupa gust), sare de mare, pentru sosul de uns costitele:, 2 cepe, 2 linguri miere, 5 linguri sos Worcestershire, 2 linguri pasta tomate, 2 linguri mustar, 2 linguri otet balsamic, zeama de la o lime
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
2 voturi
Mod de preparare
Intre timp pregatiti sosul cu care veti unge costitele… mmmm… delicios… Deja ma gandesc sa mai pun de-o portie, doua?!
Din zeama in care au fiert costitele luati 2 polonice. Puneti-le intr-o craticioara pe foc mic. Adaugati toate ingredientele de la sos, ceapa curatata si tocata marunt. Amestecati din cand in cand si lasati la foc mic pana ce scade si capata consistemta unui sirop.
Incingeti bine gratarul. Ungeti costitele cu sos, din belsug si frigeti-le pe gratar pana ce se rumenesc deocheat de frumos. Serviti-le fierbinti alaturi de o salata de varza proaspata.