se cerne faina pe o planseta,se adauga zaharul,untul,putina apa si se framanta o coca mai tare.
coca se lasa 15 minute la rece,apoi se imparte in bucati din care se formeaza cosulete.
separat se amesteca branza de vaci, grisul, stafidele,vanilia,coaja de lamaie si ouale.cu aceasta compozitie se umplu cosuletele.se aseaza intr-o tava si se tin in cuptor circa 20 minute.cand sunt gata se pudreaz cu zahar farin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii