autor:

GeoGia

» » Aperitive

Cosulete cu spanac si branza

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2016

Ingrediente
450 g aluat congelat, 250 g spanac congelat, 100 g branza Edamer, 100 g telemea de vaca, 3 oua, un cub de unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu untul.Lasam pe foc pana scade tot lichidul. Batem ouale si le amestecam cu telemeaua si branza Edamer rase. Adaugam si spanacul calit.



Taiem patratele din aluatul decongelat. Asezam fiecare bucata de aluat in formele tavii de briose. Peste aluat presaram putina branza Edamer rasa, apoi compozitia de spanac si branza.



Mi-a ramas o bucatica de aluat pe care am taiat-o fasii. Peste fiecare cosulet umplut cu spanac am asezat cate o fasie de aluat.



Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste foietajul,iar umplutura se coace.

Minunate pentru pachet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Paine impanata

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Conopida intreaga la cuptor

Conopida intreaga la cuptor

Reteta este foarte simpla. Mai intai amestecati iaurtul cu coaja rasa si zeama de lamaie, curry,

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 450 g aluat congelat
  • 250 g spanac congelat
  • 100 g branza Edamer
  • 100 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • un cub de unt

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

7 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli