autor:

Magie in Farfurie

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cosulete cu spanac si curcan

Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Ingrediente
- 400 g piept curcan taiat feliute si marinat cu 1 lingurita sos chili cu usturoi si 2 linguri ulei, , - 800 g spanac, , - 8 foi de placinta, , - 1 bulgare de 125 g mozzarella (Mozzarella poate fi inlocuita si cu oua de prepelita sparte deasupra spanacului cu 3-5 minute inainte de a le scoate din cuptor.), , - sucul de la 1/2 lamaie, , - ulei pentru uns foile, , - sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea intr-o tigaie incinsa si se amesteca din cand in cand pana se patrunde.

Dupa ce s-a facut carnea, se adauga spanacul si se mai lasa 10 min. Dupa aceea se pun intr-un castron si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se iau 4 foi si se ung intre ele, pe toata suprafata, cu ulei. Tenculetul de foi se taie in doua pe lungime si apoi in trei pe latime. Bucatile astfel obtinute se aseaza intr-o tava pentru briose si li se da forma de cosulete. Operatia se repeta si pentru celelalte 4 foi.

Cosuletele se umplu cu amestecul de spanac, iar deasupra se pune o felie de mozzarella.

Tava se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu spanac si curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu morcovi gratinati

Pui cu morcovi gratinati

Carnea se spala, se taie bucati si se pune intr-o craticioara cu 2 linguri de ulei la foc mic 2-3

5 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curate cartofi ,se taie rondele si se aseaza ca un prim strat.Se adauga ardeiul tocat fasii,ceapa

19 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2012

    Interesante si bine prezentate!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 400 g piept curcan taiat feliute si marinat cu 1 lingurita sos chili cu usturoi si 2 linguri ulei
  • - 800 g spanac
  • - 8 foi de placinta
  • - 1 bulgare de 125 g mozzarella (Mozzarella poate fi inlocuita si cu oua de prepelita sparte deasupra spanacului cu 3-5 minute inainte de a le scoate din cuptor.)
  • - sucul de la 1/2 lamaie
  • - ulei pentru uns foile
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Magie in Farfurie
Mucenici umpluti de post

Mucenici umpluti de post

Se amesteca intr-un vas mic maiaua cu 1 lingura de zahar pana devine o pasta. Intr-un vas se pune

4 voturi    1 comentariu
3h
Retete de post
Lasagna

Lasagna

Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata si se razuie. Intr-o tigaie mare sau chiar

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Mancarica de pui cu ciuperci

Mancarica de pui cu ciuperci

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori.

11 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
mihai

mihai (Chef de cuisine)

Interesante si bine prezentate!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofiori mici in sos de branza