1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu ulei de masline ,se sareaza si se aseaza una langa alta ,intr-o tava,pe hartie de copt.
Se fierb legumele in apa cu sare ,apoi se scurg bine si se pune cate o lingura in fiecare palariuta,se pune fasii de cascaval deasupra si se dau la cuptor,cca 30 de minute.
2.Intre timp cat se coc ciupercile,se pregatesc cosuletele.
Se ung forme de briose cu un strop de ulei.
Se bate oul cu laptele apoi se da fiecare felie de paine,pe ambele parti ,prin acest amestec,apoi se aseaza in formele de briose,cu grija ,formand cosuletele.
Dupa ce se fac ciupercile se baga formele de briose la cuptor si se lasa cca 20-30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Se scot cosuletele dupa ce s-au racorit bine,se lasa sa se raceasca bine apoi se umplu cu ciuperci cu legume.Se servesc reci.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii