Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Ingrediente

  • 12 felii de paine toast
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 500 g ciuperci Champignion
  • 250 g amestec de legume congelat
  • fasii subtiri de cascaval
  • 50 ml ulei de masline
  • un praf de sare
  • piper

Mod de preparare

1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu ulei de masline ,se sareaza si se aseaza una langa alta ,intr-o tava,pe hartie de copt.

Se fierb legumele in apa cu sare ,apoi se scurg bine si se pune cate o lingura in fiecare palariuta,se pune fasii de cascaval deasupra si se dau la cuptor,cca 30 de minute.

2.Intre timp cat se coc ciupercile,se pregatesc cosuletele.

Se ung forme de briose cu un strop de ulei.

Se bate oul cu laptele apoi se da fiecare felie de paine,pe ambele parti ,prin acest amestec,apoi se aseaza in formele de briose,cu grija ,formand cosuletele.

Dupa ce se fac ciupercile se baga formele de briose la cuptor si se lasa cca 20-30 de minute,pana se rumenesc frumos.

Se scot cosuletele dupa ce s-au racorit bine,se lasa sa se raceasca bine apoi se umplu cu ciuperci cu legume.Se servesc reci.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura