autor:

anuta

» » Aperitive

Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Ingrediente
12 felii de paine toast,1 ou,300 ml lapte, g ciuperci Champignion,250 g amestec de legume congelat,fasii subtiri de cascaval,50 ml ulei de masline,un praf de sare,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu ulei de masline ,se sareaza si se aseaza una langa alta ,intr-o tava,pe hartie de copt.
Se fierb legumele in apa cu sare ,apoi se scurg bine si se pune cate o lingura in fiecare palariuta,se pune fasii de cascaval deasupra si se dau la cuptor,cca 30 de minute.
2.Intre timp cat se coc ciupercile,se pregatesc cosuletele.
Se ung forme de briose cu un strop de ulei.
Se bate oul cu laptele apoi se da fiecare felie de paine,pe ambele parti ,prin acest amestec,apoi se aseaza in formele de briose,cu grija ,formand cosuletele.
Dupa ce se fac ciupercile se baga formele de briose la cuptor si se lasa cca 20-30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Se scot cosuletele dupa ce s-au racorit bine,se lasa sa se raceasca bine apoi se umplu cu ciuperci cu legume.Se servesc reci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din paine cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:sarea,zaharul,apa,

15 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de paine toast,1 ou,300 ml lapte, g ciuperci Champignion,250 g amestec de legume congelat,fasii subtiri de cascaval,50 ml ulei de masline,un praf de sare,

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill