Aranjam bucatile de cotlet, indepartand grasimea, vom marina bucatile de carne in marinada pregatita.Punem cotletele in marinada si lasam aproximativ doua ore. Dupa aceea se scot bucatile de carne si le vor sterge de surplusul de lichid. Pregatim o tigaie in care punem unt si ulei si vom trage la tigaie, 3-4 minute pe fiecare parte, bucatile de carne pe ambele parti atat cat sa prinda culoare, dupa care le scoatem si le lasam cateva momente in asteptare. In acest timp curatam morcovul si ii vom felia in felii potrivite, luam o tava de marime mica adaugam ulei, asezam feliile de morcovi, asezonam cu un praf de piper, rozmarin, cimbru si amestec jamaican ½ de lingurita si dam la cuptor, completam cu putina supa de legume.
Separat curatam catofii ii taiem in patru pe lungime ii fierbem in avans 15 minute in apa cu sare, dupa care ii scoatem ii lasam la scurs dupa care ii vom adauga langa morcov la cuptor. Tocam verdeata bine, adaugam 1 lingura de ulei de masline si o lingura de supa de legume, saram si vom blenda acest amestec, dupa care strecuram.
Aranjam farfuria ca in imaginile alaturate si servim.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii