autor:

alin

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu masline si ardei

Autor: alin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Ingrediente
-cotlet porc: 200 g, -ardei gras (rosu, galben etc): 200 g, -masline: 50 g, -suc de rosii: 150 g, -lamaie: 1 lingurita, -sare, -piper, -ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste cotletul in putin ulei de masline asezonat cu sare si piper. Ardeii se taie jouliene si se adauga peste carnea aflata in tigaie amestecand continuu pana cand se rumenesc bine. Se adauga sucul de rosii si maslinele. Se lasa la fiert amestecand pana se obtine un sos curat. La final se pune zeama de lamaie si se lasa la foc mediu pana se combina toate aromele.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu masline si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

19 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”

Șnițel ”tocat”

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari. Separat batem ouale (sau oul, daca

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -cotlet porc: 200 g
  • -ardei gras (rosu
  • galben etc): 200 g
  • -masline: 50 g
  • -suc de rosii: 150 g
  • -lamaie: 1 lingurita
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de alin
Salata decor

Salata decor

-Se toaca marunt varza alba,varza rosie,se asezoneaza cu sare,piper.Se adauga uleiul de masline,otet

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui

Salata de pui

Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si

9 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficat cu usturoi si mamaliga