Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Ingrediente

  • 5 felii cotlet de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa galbena, felii
  • 30 ml apa
  • 1 lingura zahar brun
  • 500 ml supa de pui
  • 2 lingurite sos de soya
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingura de amidon
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Sarati si piperati carnea pe ambele parti. Puneti carnea in tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei si lasati pe ambele parti 3 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca.

Separat, puneti ceapa intr-o tigaie, in 30 ml apa, lasati pana devine transparenta, condimentati cu putina sare.

Asezati feliile de carne in vasul de la slow cooker, adaugati ceapa pe deasupra si cele 2 frunze de dafin.

Preparati sosul intr-o cratita mica, puneti impreuna: supa de pui, sos de soya si zaharul. Aduceti la fierbere dupa care turnati sosul peste carne.

Acoperiti cu capac aparatul Slow Cooker Crock Pot si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.

Cand au trecut cele 4 ore, luati carnea din slow cooker si turnati sosul din vas, intr-o cratita. Cu un blender de mana, faceti crema sosul cu ceapa si puneti la foc mic. Adaugati otetul balsamic si patrunjelul si 1 lingura de amidon dizolvata in apa. Lasati 5 minute la fiert la foc mic amestecand din cand in cand.

Reteta de Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker merge cel mai bine servita cu cartofi naturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure