Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Ingrediente

  • 5 felii cotlet de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa galbena, felii
  • 30 ml apa
  • 1 lingura zahar brun
  • 500 ml supa de pui
  • 2 lingurite sos de soya
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingura de amidon
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper

Mod de preparare

Sarati si piperati carnea pe ambele parti. Puneti carnea in tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei si lasati pe ambele parti 3 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca.

Separat, puneti ceapa intr-o tigaie, in 30 ml apa, lasati pana devine transparenta, condimentati cu putina sare.

Asezati feliile de carne in vasul de la slow cooker, adaugati ceapa pe deasupra si cele 2 frunze de dafin.

Preparati sosul intr-o cratita mica, puneti impreuna: supa de pui, sos de soya si zaharul. Aduceti la fierbere dupa care turnati sosul peste carne.

Acoperiti cu capac aparatul Slow Cooker Crock Pot si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.

Cand au trecut cele 4 ore, luati carnea din slow cooker si turnati sosul din vas, intr-o cratita. Cu un blender de mana, faceti crema sosul cu ceapa si puneti la foc mic. Adaugati otetul balsamic si patrunjelul si 1 lingura de amidon dizolvata in apa. Lasati 5 minute la fiert la foc mic amestecand din cand in cand.

Reteta de Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker merge cel mai bine servita cu cartofi naturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise