Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Cotlet de porc cu sos de merisoare

Ingrediente

  • Cotlet feliat fara grasime
  • Condimente de porc
  • putin ulei
  • 1 pahar de apa
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 ml apa
  • 2-3 linguri zahar
  • 50 ml cognac
  • 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40 min.

Sosul : merisoarele uscate se fierb cu 100 ml apa si 2-3 linguri de zahar. Cand siropul a inceput sa se lege, adaugam cognacul si coaja de lamaie.

Mai lasam 1-2 min si dam deoparte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor