autor:

cretu_veronica22

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de merisoare

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2019

Ingrediente
Cotlet feliat fara grasime, Condimente de porc, putin ulei, 1 pahar de apa, 100 gr merisoare uscate, 100 ml apa, 2-3 linguri zahar, 50 ml cognac, 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40 min.

Sosul : merisoarele uscate se fierb cu 100 ml apa si 2-3 linguri de zahar. Cand siropul a inceput sa se lege, adaugam cognacul si coaja de lamaie.

Mai lasam 1-2 min si dam deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar

mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar

se taie carnea,carnatii si sunca bucati si se prajeste in ulei.cand incepe sa se rumeneasca se pune

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Cotlet feliat fara grasime
  • Condimente de porc
  • putin ulei
  • 1 pahar de apa
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 ml apa
  • 2-3 linguri zahar
  • 50 ml cognac
  • 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Chiftele cu sos de ciuperci(Almondegas com cogumelos)