Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o marinata. Bolul trebuie sa fie neaparat de plastic sau ceramica, nu de metal.
Introducem carnea in marinata, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam la frigider 3-4 ore. Din cand in cand intoarcem carnea in marinata pentru a se patrunde uniform.
Am gatit cotlete pe plita, cateva minute pe fiecare parte, pentru ca am dorit ca bucata de cotlet sa ramana suculenta.
Am servit cotletul cu piure cu patrunjel si rosie perpelita un pic pe gratar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii