Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o marinata. Bolul trebuie sa fie neaparat de plastic sau ceramica, nu de metal.
Introducem carnea in marinata, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam la frigider 3-4 ore. Din cand in cand intoarcem carnea in marinata pentru a se patrunde uniform.
Am gatit cotlete pe plita, cateva minute pe fiecare parte, pentru ca am dorit ca bucata de cotlet sa ramana suculenta.
Am servit cotletul cu piure cu patrunjel si rosie perpelita un pic pe gratar.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii