autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc marinat

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Ingrediente
* 3 bucati de cotlet de porc, * 1 lingurita de boia iute, * 1 lingurita boia dulce, * 1 lingurita piper, * 1 lingurita oregano, * 1 lingurita cimbru, * sare, * boabe de usturoi, * ulei, * zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o marinata. Bolul trebuie sa fie neaparat de plastic sau ceramica, nu de metal.
Introducem carnea in marinata, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam la frigider 3-4 ore. Din cand in cand intoarcem carnea in marinata pentru a se patrunde uniform.
Am gatit cotlete pe plita, cateva minute pe fiecare parte, pentru ca am dorit ca bucata de cotlet sa ramana suculenta.
Am servit cotletul cu piure cu patrunjel si rosie perpelita un pic pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Cotlet de porc marinat

Cotlet de porc marinat

Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte. Se pun doua cani de vin rosu

5 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • * 3 bucati de cotlet de porc
  • * 1 lingurita de boia iute
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * 1 lingurita piper
  • * 1 lingurita oregano
  • * 1 lingurita cimbru
  • * sare
  • * boabe de usturoi
  • * ulei
  • * zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Varza verde cu pulpa de porc