Cotlet de rechin pe pat de rosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin(Carrefour)
  • 1 cutie de rosii tocate in bulion(polpa di pomodoro)
  • o lingura ulei de masline(eu pun din ochi)
  • piper roz dupa gust
  • busuioc verde,dupa gust
  • suc de la o lamaie
  • 200 gr vin alb
  • 200 gr zeama de peste
  • 4 lingurite de unt
  • vegeta sau delicat dupa gust

Mod de preparare

Cotletele de rechin se scot din punga si se lasa la scurs.

Tava in care se pune cotletul la cuptor se unge cu ulei de masline,apoi adaugam cutia de rosii tocate in tava, peste rosi se presara busuioc verde, piper roz,vegeta,apoi se pun cotletele peste rosii se da un praf de vegeta, busuioc verde,sucul de la o lamaie se pune peste peste.Adaugam zeama de peste si vinul si se baga la cuptor cu capac sau folie de aluminiu pentru 15 minute.Dupa 15 minute se ia capacul sau folia si se mai lasa 15 minute in cuptor.Cand se serveste se pune deasupra o crenguta de busuioc verde.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise