Cotletele de rechin se scot din punga si se lasa la scurs.
Tava in care se pune cotletul la cuptor se unge cu ulei de masline,apoi adaugam cutia de rosii tocate in tava, peste rosi se presara busuioc verde, piper roz,vegeta,apoi se pun cotletele peste rosii se da un praf de vegeta, busuioc verde,sucul de la o lamaie se pune peste peste.Adaugam zeama de peste si vinul si se baga la cuptor cu capac sau folie de aluminiu pentru 15 minute.Dupa 15 minute se ia capacul sau folia si se mai lasa 15 minute in cuptor.Cand se serveste se pune deasupra o crenguta de busuioc verde.Pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii