autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Cotlet de rechin pe pat de rosi

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
4 cotlete de rechin(Carrefour), 1 cutie de rosii tocate in bulion(polpa di pomodoro), o lingura ulei de masline(eu pun din ochi), piper roz dupa gust, busuioc verde,dupa gust, suc de la o lamaie, 200 gr vin alb, 200 gr zeama de peste, 4 lingurite de unt, vegeta sau delicat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Cotletele de rechin se scot din punga si se lasa la scurs.
Tava in care se pune cotletul la cuptor se unge cu ulei de masline,apoi adaugam cutia de rosii tocate in tava, peste rosi se presara busuioc verde, piper roz,vegeta,apoi se pun cotletele peste rosii se da un praf de vegeta, busuioc verde,sucul de la o lamaie se pune peste peste.Adaugam zeama de peste si vinul si se baga la cuptor cu capac sau folie de aluminiu pentru 15 minute.Dupa 15 minute se ia capacul sau folia si se mai lasa 15 minute in cuptor.Cand se serveste se pune deasupra o crenguta de busuioc verde.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin pe pat de rosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Lady Di (Bucatar) , 01 iunie 2009

    Am pregatit si eu aceasta reteta, vineri seara pe 29 mai 2009 si a iesit excelenta. Multumesc pe aceasta cale dicarmencitta1957!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin(Carrefour)
  • 1 cutie de rosii tocate in bulion(polpa di pomodoro)
  • o lingura ulei de masline(eu pun din ochi)
  • piper roz dupa gust
  • busuioc verde,dupa gust
  • suc de la o lamaie
  • 200 gr vin alb
  • 200 gr zeama de peste
  • 4 lingurite de unt
  • vegeta sau delicat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Lady Di (Bucatar)

Am pregatit si eu aceasta reteta, vineri seara pe 29 mai 2009 si a iesit excelenta. Multumesc pe aceasta cale dicarmencitta1957!

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat