autor:

Sidy

» » Fripturi

Cotlet haiducesc cu ierburi provensale

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2013

Ingrediente
1-1,5 kg cotlet de porc, 150 g bacon, 100 g carnati picant de casa, 1 ceapa, 2 linguri mustar, sare, piper, boia, ierburi provensale, putin ardei rosu, marar si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii ,dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.
Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.
Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.
Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.
Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.
Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.
Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.
Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet haiducesc cu ierburi provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Pulpele de miel le crestam din loc in loc si introducem in locasul format cate un catel de usturoi. Restul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Ce bine arata,ce pofta mi-ai facut!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2013

    Foarte bun cotletul apetisant si deosebit.

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 150 g bacon
  • 100 g carnati picant de casa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi provensale
  • putin ardei rosu
  • marar si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce bine arata,ce pofta mi-ai facut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor