Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.
Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.
Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.
Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.
Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.
Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.
Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.
Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.
Pofta mare !
Mai multe poze :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/cotlet-haiducesc.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii