autor:

emilia g

» » Fripturi

Cotlet umplut cu fructe

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
1 kg cotlet scurt., Se face o umplutura din:i lingura de ulei,1 pahar de vin alb,piarsici sau bucati de ananas din compot,sare ,nucsoara.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza si se cresteaza in lung pe mijloc.
Se indeasa umplutura in locul crestat si se pune la prajit.
peste ulei se adauga vinul,si se inabusa.
Cind sa inmuiat carmea deasupra se aseaza felii de piersici sau de ananassi se presara nucsoara.
Se da la cuptor la foc mijlociu vreo 40 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet umplut cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cotlet scurt.
  • Se face o umplutura din:i lingura de ulei,1 pahar de vin alb,piarsici sau bucati de ananas din compot,sare ,nucsoara.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Antricot de manzat cu sos gorgonzola