Se dezoseaza si se cresteaza in lung pe mijloc.
Se indeasa umplutura in locul crestat si se pune la prajit.
peste ulei se adauga vinul,si se inabusa.
Cind sa inmuiat carmea deasupra se aseaza felii de piersici sau de ananassi se presara nucsoara.
Se da la cuptor la foc mijlociu vreo 40 de minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii