Se curata carnea de pe os si se prajeste pe fiecare parte cate 3 min. Se sareaza, se lasa in cratita in care s-au prajit, se adauga o ceapa tocata si putina apa calda. Se acopera vasul si se lasa mancarea sa scada. Dupa 20 min. se adauga faina desfacuta intr-un pahar de vin alb si cateva boabe de piper. Se continua fierberea 15 min., dupa care se adauga smantana. Se tine pe foc mic 10 min., dupa care se ia vasul de pe foc. Mancarea se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii