autor:

» » Fripturi

Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
6 Cotlete de porc,, sare, , piper, , ulei, 6 catei de usturoi,, o cana de suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ora , stropind mereu cu zeama din tava.

Usturoiul se piseaza si se adauga peste el sucul de rosii.
Cotletele se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Foarte bine arata, cred ca si gustos tare!

  • florin , 01 august 2009

    Nu arata rau? Eu l-am probat si este foarte bun, felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 Cotlete de porc,
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 6 catei de usturoi,
  • o cana de suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

2 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine arata, cred ca si gustos tare!

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Carnati in vin