autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE PORC CU SOS DE HREAN LA CUPTOR

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
6 cotlete de porc, ulei pentru prajit, i lingura faina, sare si piper, Sos:1 lingura unt, 1 liungura ulei, 1 lingura faina, 400ml lapte, sare si piper, 2 lingura hrean ras, 150 ml frisca lichida(dulce), 4 cartofi fierti si raciti

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cotletele sa bat putin ,se condimenteaza,se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti.
Se pregateste sosul ca orice sos bechamel in care se adauga la sfarsit hreanul ras,iar la sfarsit se aduga frisca lichida.
Intr-o tava se aseaja patul de cartofi fierti peste care se pun cotletele,se toarna sosul si se baga la cuptor pentru 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE PORC CU SOS DE HREAN LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf de pui

Pilaf de pui

Intr-o cratita cu apa rece puneti puiul taiat bucati dati la fiert. Cand incepe sa dea in clocote

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Cred ca e foarte bun.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Cred că e foarte bună, dar eu evit sosurile bechamel.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • ulei pentru prajit
  • i lingura faina
  • sare si piper
  • Sos:1 lingura unt
  • 1 liungura ulei
  • 1 lingura faina
  • 400ml lapte
  • sare si piper
  • 2 lingura hrean ras
  • 150 ml frisca lichida(dulce)
  • 4 cartofi fierti si raciti

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rata salbatica cu varza