Reteta postata pe: 09 aprilie 2005
Ingrediente
4 cotlete mari de vitel, suc de la 1/2 lamaie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete St. Prex (vitel)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate