autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete St. Prex (vitel)

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
4 cotlete mari de vitel, suc de la 1/2 lamaie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete St. Prex (vitel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan umpluta

Pulpa de curcan umpluta

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde

7 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne de pui

Musaca de cartofi cu carne de pui

Am amestecat toate ingredientele si le-am pus la calit 2minute. Am taiat rondele cartofi si i-am

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete mari de vitel
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar)
  • rosii (garnitura)
  • faina
  • pesmet
  • unt
  • boia
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui soldat cu legume

Pui soldat cu legume

Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)

Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg