autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete St. Prex (vitel)

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
4 cotlete mari de vitel, suc de la 1/2 lamaie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete St. Prex (vitel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci

Se prajeste pieptul de puidupa ce in prealabil a fost dat cu vegeta si piper. In grasimea lasata

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos

Ardei umpluti si sos

Curat, spal ardeii, las la scurs. Ceapa tocata marunt o calesc, adaug morcovul dat pe robot,  apoi

212 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete mari de vitel
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar)
  • rosii (garnitura)
  • faina
  • pesmet
  • unt
  • boia
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui soldat cu legume

Pui soldat cu legume

Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)

Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chiftelute in sos de rosii