autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete St. Prex (vitel)

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
4 cotlete mari de vitel, suc de la 1/2 lamaie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete St. Prex (vitel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la ceaun

Friptura de porc la ceaun

Taiem pulpa de porc in bucati potrivite si le pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.

27 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu cascaval

Rulouri din piept de pui cu cascaval

Bucatile de piept se desprind de pe os. Dintrun piept rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de

13 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete mari de vitel
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar)
  • rosii (garnitura)
  • faina
  • pesmet
  • unt
  • boia
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui soldat cu legume

Pui soldat cu legume

Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)

Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Lasagna