autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cotlete umplute cu ciuperci

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
4 cotlete mai groase,cu os,300 g ciuperci Champignion,un ardei rosu,o ceapa rosie,100 ml ulei de masline,sare,o legatura de marar verde,un ou,piper,o lingura amestec de legume deshidratate fara sare, aromate de Provence,100 ml vin de butuc,10 boabe negre de piper, foi de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se sterg cotletele apoi se cresteaza cu un cutit ascutit,pe cantul carnos,astfel incat sa facem un portofel fara a intepa carnea.Se cresteaza pana la os,dar fara a taia marginea cotletului.Se sasreaza si in afara si in interior,se condimenteaza.
2.Se spala si se curata zarzavatul apoi incingem o picatura de ulei si calim la foc iute,ceapa rosie taiata juliei,si ardeiul feliat subtire.Dupa cateva secunde adaugam si ciupercile feliate subtire,dam cu sare si piper,condimentam cu ierburi aromate si presaram si un pic de legume deshidratate.Mai lasam un pic pe foc apoi tragem tigaia si presaram marar verde tocat marunt.Lasam sa se raceasca apoi adaugam si oul batut.Cu aceasta umplutura se umple fiecare buzunar al cotletelor apoi partea taiata se prinde cu cate 2 scobitori de bambus.
3.Se aseza in tavita ,cu oasele in jos si gura prinsa cu scobitori,in sus,se ung cu ulei si se presara deaspra legume deshidratate fara sare.Se toarna vinul cu 2 pahare de apa rece,un praf de sare ,boabele de piper,foile de dafin.Se acopera tavita cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute.Se descopera de folie si se mai lasa inca 40-50 minute,la foc potrivit,udandu-se cotletele din cand in cand cu zeama din tava.Se lasa pana se rumenesc frumos.Se servesc fierbinti cu o garnitura de cartofi sau ciuperci si morcovi sotati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu orez salbatic

Specialitate de pui cu orez salbatic

Se pune o olicica la fiert cu sare si un pic de ulei de masline si orezul salbatic cca.15 min.Se

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete mai groase,cu os,300 g ciuperci Champignion,un ardei rosu,o ceapa rosie,100 ml ulei de masline,sare,o legatura de marar verde,un ou,piper,o lingura amestec de legume deshidratate fara sare, aromate de Provence,100 ml vin de butuc,10 boabe negre de piper, foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii