autor:

Fara foto

» » Inghetate

Coup Jacques

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
Fructe proaspete sau coktail de fructe amestecate din comert, 400 gr, inghetata 150 gr, frisca 150 gr, vermut garone 50 ml,toping ciocolata (sos ciocolata) 55 gr, sticks finetti de ciocolata 150 gr.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare. Dupa ce a stat la frigider se pun in cupe si se va adauga deasupra inghetata, frisca tigaretele de finetti ciocolata, apoi topingul de ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coup Jacques" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu nuttela si crema de branza

Inghetata cu nuttela si crema de branza

Punem crema de brânza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine. Luam 2-3 linguri din

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata

Inghetata

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga faina apoi laptele. Se pune pe abur amestecându-se

2 voturi    1 comentariu
30 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Fructe proaspete sau coktail de fructe amestecate din comert
  • 400 gr
  • inghetata 150 gr
  • frisca 150 gr
  • vermut garone 50 ml,toping ciocolata (sos ciocolata) 55 gr
  • sticks finetti de ciocolata 150 gr.

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
CAFE GLACE