Ingrediente
1 kg faina, 1 cana zahar, 3 galbenusuri, 2 cuburi drojdie proaspata (2x25g), 2 plicuri zahar vanilat, 250g margarina, 500 ml lapte, esenta rom, coaja rasa de la o lamaie, ulei la ochi
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se intinde fiecare mingiuta si se pune deasupra umplutura: un strat de nutella-ciocolata alba si normala, rahat dat prin zahar tos, praf de cacao (sau cum preferati).
Se ruleaza in interior si apoi se ruleza iar de la in cap, in asa fel incat sa iasa ca o conchilie de melc... se continua si cu celelalte mingiute.
Se unge tava cu unt si pudrata cu zahar, se pun conchiliile in forma de jur imprejur, se introduce in cuptorul incalzit bine si se controleaza aproape de final se unge cu un albus de ou batut cu zahar si se lasa cca 2 min.
Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2013
felicitari.
Karoly Mathe , 28 decembrie 2013
imi place