Se prepara un amestec cu toate ingredientele se lasa la dospit. se divide in mingiute egele de preferinta la masura tavi.
Se intinde fiecare mingiuta si se pune deasupra umplutura: un strat de nutella-ciocolata alba si normala, rahat dat prin zahar tos, praf de cacao (sau cum preferati).
Se ruleaza in interior si apoi se ruleza iar de la in cap, in asa fel incat sa iasa ca o conchilie de melc... se continua si cu celelalte mingiute.
Se unge tava cu unt si pudrata cu zahar, se pun conchiliile in forma de jur imprejur, se introduce in cuptorul incalzit bine si se controleaza aproape de final se unge cu un albus de ou batut cu zahar si se lasa cca 2 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii