autor:

Alexanca

» » Mancaruri cu peste

Crap cu legume la cuptor.

Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Ingrediente
1 crap de 2-3 kg, (eu am pus si macrou proaspat pt cel mic), 2-3 cepe potrivite, 1-2 ardei capia, 5 rosii, 4-5 catei usturoi, 4-5 ciuperci, delikat, piper oregano, jumatate pahar vin, jumatate pahar ulei, 1 pahar apa.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi, i se taie capul (fara a se despica pe burta) si se scot intestinele, se spala bine si se lasa la scurs. Se taie legumele se amesteca cu delikat, piper si oregano si se umple crapul cu ele.Legumele care raman se aseaza in tava,se pune crapul pe ele se stropeste cu ulei, sare si piper,se adauga apa si se da cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand e aproape gata se aduga vinul si usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste cald cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume la cuptor." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc cu legume, la cuptor

Crap romanesc cu legume, la cuptor

Se curata solzii crapului cu lingura, se taie capul si coada (eu le pastrez ptr ciorba de peste),

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Pare bun

  • Fara foto

    Ionut!!! , 13 noiembrie 2013

    Mmmm bun!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 crap de 2-3 kg
  • (eu am pus si macrou proaspat pt cel mic)
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1-2 ardei capia
  • 5 rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 4-5 ciuperci
  • delikat
  • piper oregano
  • jumatate pahar vin
  • jumatate pahar ulei
  • 1 pahar apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexanca
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul

51 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pizza rasfatata

Pizza rasfatata

Intr-un castron se amesteca sarea cu faina,separat se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga uleiul

33 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Fara foto

Ionut!!!

Mmmm bun!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi