Se curata crapul de solzi, i se taie capul (fara a se despica pe burta) si se scot intestinele, se spala bine si se lasa la scurs. Se taie legumele se amesteca cu delikat, piper si oregano si se umple crapul cu ele.Legumele care raman se aseaza in tava,se pune crapul pe ele se stropeste cu ulei, sare si piper,se adauga apa si se da cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand e aproape gata se aduga vinul si usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste cald cu mamaliga.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii