autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

crap cu sos pescaresc

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
un crap de 2 kg, 8 rosii, 2 ardei grasi(rosii), 2 cepe, sos de rosii, condimente, sare, ulei, vin alb, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeii si se pun in tava cu putin ulei si condimente. Apoi se pune crapul si se lasa la cuptor 25 minute. Se scoate tava, se stropeste pestele cu putin vin alb, si se adauga sos de rosii, dupa care se mai \"da\" la cuptor inca 20 minute. Se scoate pestele pe platou, se orneaza cu patrunjel si felii de lamaie. Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi, sau cu garnitura de cartofi natur, stropiti cu sosul din tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap cu sos pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap la cuptor

Plachie de crap la cuptor

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Dorada cu citrice la cuptor

Dorada cu citrice la cuptor

Curatam filetele de peste,le spalam si uscam cu un servet de bucatarie, le asezam in tava unsa

3 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • un crap de 2 kg
  • 8 rosii
  • 2 ardei grasi(rosii)
  • 2 cepe
  • sos de rosii
  • condimente
  • sare
  • ulei
  • vin alb
  • patrunjel

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii