autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Crap in crusta de rosii deshidratate

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Ingrediente
1 crap (2-3kg), 2 linguri ulei de masline, 5 linguri cu rosii deshidratate, zeama de la o lamaie, 1 lamaie, sare, partunjel verde, Pentru garnitura, 3 morcovi, rozmarin, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si de intestine,se spala si se lasa la scurs dupa care se condimenteaza cu sare .atat pe exterior cat si in interior.Rosiile deshidratate se pun intr-o cana peste care adaugam apa atat cat sa le acopere.Tinem circa 10 min dupa care scurgem apa si amestecam rosiile cu zeama de la lamaie si uleiul.Cu acest amestec ungem pestele pe ambele parti dar si in interior.Taiem lamaia rondele si "impanam"pestele cu ele.Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus rondele de morcovi stropite cu ulei si condimentate cu rozmarin.Adaugam o cana cu apa in tava,acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem 1 ora dupa care indepartam folia cu grija si mai lasam la cuptor pana cand pestele este bine facut si frumos rumenit.
Asezam pestele pe un platou,asezonam cu patrunjel verde si servim alaturi de rondelele de morcovi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripi,de pui,pane

Aripi,de pui,pane

Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala. Se face o \"marinata\" din

11 voturi    15 comentarii
2h
Fripturi
Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Bucatile de ceafa se spala,se usuca cu un prosop absorbant si se condimenteaza cu sare dupa placul

3 voturi    3 comentarii
6h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 crap (2-3kg)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri cu rosii deshidratate
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lamaie
  • sare
  • partunjel verde
  • Pentru garnitura
  • 3 morcovi
  • rozmarin
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj