Se ia un peste de 1/12 kg se curata de solzi si de cap si
se scot maruntaiele.
Se spala bine se pune sare groasa ca sa se sareze putin dupa care se clateste.
Intr-o tava potrivita se pun jumatate din legume se stropesc cu ulei si peste ele se aseaza crapul uns cu usturoi enibahar si dafin.
Peste peste se adauga restul de legume si vinul si se da la cuptor ptr aproape o ora .(cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade).Este gustos caldut sau rece cu mamaliga.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii