autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Crap la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
1 crap proaspat(1 kg), o ceapa, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 50 ml vin alb, 1/2 lamaie, sare,, 6 cartofi pentru garnitura, Decor:, salata verde, felii de ardel rosu proaspat,felii de lamaie,patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul, feliile de ceapa si usturoi,presaram condimente,stropim cu ulei si zeama de lamaie, dam la cuptor pentru jumatate de ora.Servim cu garnitura de cartofi natur. Garnisim dupa placere.Se poate folosi si un sos alb peste cartofi si peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc cu legume, la cuptor

Crap romanesc cu legume, la cuptor

Se curata solzii crapului cu lingura, se taie capul si coada (eu le pastrez ptr ciorba de peste),

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    O bunatate draga mea,iar prezentarea este super...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Mmm... Foarte bun!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    Foarte bun si bine prezentat.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      O nebunie pestele asta.......frumos prezentat.....delicios.....ce sa mai.....Felicitari.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Crapul e crap! Si e delicios pregatit si la cuptor!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Imi place tare cum arata....

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Foarte bine arata, apetisant.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      O reteta foarte gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 crap proaspat(1 kg)
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1/2 lamaie
  • sare,
  • 6 cartofi pentru garnitura
  • Decor:
  • salata verde
  • felii de ardel rosu proaspat,felii de lamaie,patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate draga mea,iar prezentarea este super...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de macrou la gratar