autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Crap la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2011

Ingrediente
- un crap proaspat, - un morcov, - o ceapa, - 3 catei de usturoi, - 2- 3 linguri de ulei de masline, - zeama de lamaie(1/2 lamaie), - sare, piper, foaie de dafin (alte condimente dupa placere), - 30 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

- Stropim crapul cu un dressing obtinut din zeama de lamaie si condimente (curatat si spalat bine in prealabil)
- Incingem dubletta unsa cu uleiul de masline. Asezam pestele in dubletta. Dupa 2-3 minute, intoarcem pestele pe cealalta parte, il umplem cu felii de ceapa,morcov,usturoi,asezam cateva felii de legume si deasupra pestelui,adaugam vinul, acoperim si lasam sa scada sosul format. Servim cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Cod in crusta de malai

Cod in crusta de malai

Portionez pestele spalat, uscat in servet de hartie, il marinez 5 minute in zeama de lamaie, il trec

6 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2011

    Foarte bine arata,un deliciu.Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Ce bunatate!

  • miclescumirela

    miclescumirela (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    O reteta delicioasa si furata de catre o domnita ,ia uite-o aici .Sa-i zici vreo 2 http://www.lumearetetelor.ro/retete/8039/crap_la_dubletta

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 02 mai 2011

      bravo! e nemaipomenit!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

      Imi place pestele pregatit la cuptor,iar cel preparat de tine...imi lasa gura apa.....

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

      ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • - un crap proaspat
  • - un morcov
  • - o ceapa
  • - 3 catei de usturoi
  • - 2- 3 linguri de ulei de masline
  • - zeama de lamaie(1/2 lamaie)
  • - sare
  • piper
  • foaie de dafin (alte condimente dupa placere)
  • - 30 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bine arata,un deliciu.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ICRE DE PESTE