Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia.
Cu aceast sos se unge bine fiecare bucata de peste.
In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste.Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi.Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa.
Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen.
Desfacem cu grija pungile .
Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii