Crap la punga maggi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Crap la punga maggi

Ingrediente

  • 6 bucati de crap
  • 2 pungi maggi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia.

Cu aceast sos se unge bine fiecare bucata de peste.

In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste.Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi.Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa.

Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen.

Desfacem cu grija pungile .

Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor