autor:

Sefu de Post

» » Mancaruri cu peste

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
1 crap de dunare de 3kg, , ceapa 1, , 1 ardei rosu,, 1 ardei verde (capia), , 1 rosie, 300g ciuperci, , 5 catei usturoi,, 1 ceapa,, 3 morcovi, , coriandru, , 100 ml vin alb sec.

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare de la cap spre coada(pentru a elimina oasele mici si pentru a se patrunde bine)se condimenteaza, dupa care se aseaza in tava.Separat se calasc usturoiu taiat rondele,morcovii(dupa ce au fost fierti).Se taie julien ceapa cu ardeiul rosu si cel verde dupa care se calesc impreuna cu celelalte.Separat se calesc ciupercile taiate felii.se umple crapul dupa care restul de zarzavat calit este pastrat pentru ornat platoul.aproape de sfarsit se face un sos din rosii taiate marunt si vin alb se toarna la cuptor peste cracul rumenit se da iar la foc inca 10 min.se aseaza crapul pe un pat de lamie si legume pentru prezentare.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap lipovenesc cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit

Crap romanesc prajit

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    sefule.....esti meserias!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Excelent!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sefu de Post
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Se taie dovleacul la partea de sus , se curata de seminte dupa care se cojeste interiorul (miezul)

5 voturi    4 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Marian (Chef de cuisine)

sefule.....esti meserias!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor cu legume