Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare de la cap spre coada(pentru a elimina oasele mici si pentru a se patrunde bine)se condimenteaza, dupa care se aseaza in tava.Separat se calasc usturoiu taiat rondele,morcovii(dupa ce au fost fierti).Se taie julien ceapa cu ardeiul rosu si cel verde dupa care se calesc impreuna cu celelalte.Separat se calesc ciupercile taiate felii.se umple crapul dupa care restul de zarzavat calit este pastrat pentru ornat platoul.aproape de sfarsit se face un sos din rosii taiate marunt si vin alb se toarna la cuptor peste cracul rumenit se da iar la foc inca 10 min.se aseaza crapul pe un pat de lamie si legume pentru prezentare.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii