autor:

Sefu de Post

» » Mancaruri cu peste

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
1 crap de dunare de 3kg, , ceapa 1, , 1 ardei rosu,, 1 ardei verde (capia), , 1 rosie, 300g ciuperci, , 5 catei usturoi,, 1 ceapa,, 3 morcovi, , coriandru, , 100 ml vin alb sec.

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare de la cap spre coada(pentru a elimina oasele mici si pentru a se patrunde bine)se condimenteaza, dupa care se aseaza in tava.Separat se calasc usturoiu taiat rondele,morcovii(dupa ce au fost fierti).Se taie julien ceapa cu ardeiul rosu si cel verde dupa care se calesc impreuna cu celelalte.Separat se calesc ciupercile taiate felii.se umple crapul dupa care restul de zarzavat calit este pastrat pentru ornat platoul.aproape de sfarsit se face un sos din rosii taiate marunt si vin alb se toarna la cuptor peste cracul rumenit se da iar la foc inca 10 min.se aseaza crapul pe un pat de lamie si legume pentru prezentare.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap lipovenesc cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu fidea de orez

Scoici cu fidea de orez

Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Rulouri din stiuca cu legume in aspic

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    sefule.....esti meserias!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Excelent!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sefu de Post
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Se taie dovleacul la partea de sus , se curata de seminte dupa care se cojeste interiorul (miezul)

5 voturi    4 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Marian (Chef de cuisine)

sefule.....esti meserias!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon prajit cu salata