Reteta postata pe: 02 septembrie 2009
Ingrediente
-2-3 kg crap proaspat, -2 verze murate potrivit de mari, -250 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se stoarce bine varza si se taie fideluta. Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. Se caleste varza, amestecand din cand in cand, astfel incat sa se caleasca uniform: cand varza capata o culoare maronie deschis se intinde intr-o tava iar peste varza se aseaza crapul taiat pe lung, asezat cu partea interioara in sus care se sareaza si pipereaza.Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste pestele.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRAP PE VARZA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Varza murata se taie fideluta,apoi se pune la calit cu ulei si boabe de piper o lasam sa se caleasca
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate