Se stoarce bine varza si se taie fideluta. Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. Se caleste varza, amestecand din cand in cand, astfel incat sa se caleasca uniform: cand varza capata o culoare maronie deschis se intinde intr-o tava iar peste varza se aseaza crapul taiat pe lung, asezat cu partea interioara in sus care se sareaza si pipereaza.Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste pestele.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii