autor:

nicolae hasegan

» » Mancaruri cu peste

Crap prajit cu ceapa

Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
1 kg crap, 4 5 cepe mari, condiment pentru "peste", ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si organe si se taie bucati, de marimea dorita. Se condimenteaza si se prajeste in ulei incins.
Ceapa taiata solzisori si sarata se caleste in uleiul in care s-a prajit pestele(daca e prea mult ulei se mai renunta la o parte pentru a nu iesi ceapa calita prea uleioasa).
Crapul prajit se va asocia cu ceapa calita.
Foarte gustos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Penne cu ton

Penne cu ton

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 4 5 cepe mari
  • condiment pentru "peste"
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon la cuptor