Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant
.Facem un sos din ulei de masline,zeama de lamaie ,oregano ,sare si piper si turnam peste bucatile de peste.Dam la frigider pentru circa 30 min. apoi scoatem pe rand bucatile de peste ,le dam prin faina ,scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins.Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte.Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat ,cu lamaie si garnitura dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii