autor:

patronik

» » Mancaruri cu peste

Crap prajit cu sos italian

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
-1 crap fara cap, , -2 linguri unt, , -2 linguri faina, , -o cana supa de peste, , -1 pahar vin alb sec, , -sare, piper, malai si faina de grau

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Crapul se curata, se spala si se taie in felii groase de 4-5 cm. Se sareaza si se lasa sa stea 30 min. cu sarea pe el.Separat se pregateste sosul: se inmoaie untul pe foc, se amesteca cu doua linguri de faina, se subtiaza amestecul cu vin si o cana de supa de peste si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu cu o lingura de lemn, pentru ca ciulamaua sa nu se prinda si sa nu faca cocoloase. Se sareaza si se pipereaza cu piper macinat sau boabe, puse sa fiarba cu sosul. Se pastreaza cald pana se prajeste pestele.Pestele se da prin un amestec din parti egale de malai si faina e grau. Cand pestele este bine rumenit, se scoate pe un platou, se acopera cu sosul cald si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu sos italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste
Peste ( file de merluciu)

Peste ( file de merluciu)

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva

5 voturi    4 comentarii
1h 1 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 crap fara cap
  • -2 linguri unt
  • -2 linguri faina
  • -o cana supa de peste
  • -1 pahar vin alb sec
  • -sare
  • piper
  • malai si faina de grau

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi