autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc in folie de aluminiu

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-o jumatate de crap romanesc, -sare, -piper, -nucsoara, -ghimbir, -ulei, -1 lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se sareaza pestele si se lasa la frigider 1 ora ca sa traga sarea. Se scoate dupa 1 ora si se pune pe o folie de aluminiu. Se unge cu ulei pe ambele parti, se pune piper, nucsoara, ghimbir si felii de lamaie tot pe ambele parti, se inveleste bine in folie de aluminiu si se pune intr-o tava potrivita. In tava se pune apa cam de doua degete si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine cam o ora si un sfert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tartă cu ton şi roşii

Tartă cu ton şi roşii

Aşadar din ingredientele pentru aluat faceţi o bilă pe care o daţi la rece pentru o oră, după

6 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica Paulescu , 09 iulie 2015

    Câte grade?

  • licu pop

    licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Super bun..si sanatos!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    F.sanatos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte bun ! si eu folosesc ghimbirul, ii da o aroma si un gust deosebit.*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Delicios!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte gustos!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Bun si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Delicios si aromat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • -o jumatate de crap romanesc
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara
  • -ghimbir
  • -ulei
  • -1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

licu pop (Chef de cuisine)

Super bun..si sanatos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crap prajit cu malai.