autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc in folie de aluminiu

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-o jumatate de crap romanesc, -sare, -piper, -nucsoara, -ghimbir, -ulei, -1 lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se sareaza pestele si se lasa la frigider 1 ora ca sa traga sarea. Se scoate dupa 1 ora si se pune pe o folie de aluminiu. Se unge cu ulei pe ambele parti, se pune piper, nucsoara, ghimbir si felii de lamaie tot pe ambele parti, se inveleste bine in folie de aluminiu si se pune intr-o tava potrivita. In tava se pune apa cam de doua degete si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine cam o ora si un sfert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Quiche cu somon afumat

Quiche cu somon afumat

Se incalzeste cuptorul la 175°C. Se intinde aluatul brisée intr-o tava de tarta unsa cu unt si

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Se pune uleiul in tava, se taie ceapa julien si se ajeazain tava si se adauga pestele uns cu ulei

12 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica Paulescu , 09 iulie 2015

    Câte grade?

  • licu pop

    licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Super bun..si sanatos!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    F.sanatos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte bun ! si eu folosesc ghimbirul, ii da o aroma si un gust deosebit.*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Delicios!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte gustos!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Bun si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Delicios si aromat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

6 voturi

Ingrediente

  • -o jumatate de crap romanesc
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara
  • -ghimbir
  • -ulei
  • -1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri

licu pop (Chef de cuisine)

Super bun..si sanatos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Creveti prajiti in unt si usturoi