autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu peste

Crap romanesc in folie de aluminiu

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-o jumatate de crap romanesc, -sare, -piper, -nucsoara, -ghimbir, -ulei, -1 lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se sareaza pestele si se lasa la frigider 1 ora ca sa traga sarea. Se scoate dupa 1 ora si se pune pe o folie de aluminiu. Se unge cu ulei pe ambele parti, se pune piper, nucsoara, ghimbir si felii de lamaie tot pe ambele parti, se inveleste bine in folie de aluminiu si se pune intr-o tava potrivita. In tava se pune apa cam de doua degete si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine cam o ora si un sfert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap romanesc in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica Paulescu , 09 iulie 2015

    Câte grade?

  • licu pop

    licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Super bun..si sanatos!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    F.sanatos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte bun ! si eu folosesc ghimbirul, ii da o aroma si un gust deosebit.*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      O bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      Delicios!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte gustos!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Bun si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Delicios si aromat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • -o jumatate de crap romanesc
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara
  • -ghimbir
  • -ulei
  • -1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

licu pop (Chef de cuisine)

Super bun..si sanatos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la gratar.