Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa cu uleiul incins si se amesteca cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, cu nucile pisate, sare, piper, verdeata tocata marunt; cine doreste poate pune si stafide. Dupa ce s-a umplut pestele, se coase si se asaza in tava pe niste betisoare, se freaca cu boia si se toarna deasupra restul de ulei incins. Se da la cuptor si cind pestele este aproape gata, se toarna zeama de lamiie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii