autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 crapi de 1-11/2kg fiecare, 1 ou, 5 cepe mari, 3-4 morcovi, 1 radacina patrunjel, patrunjel verde tocat, 2 foi dafin, 5-6 linguri pesmet fin, sare, 10 boabe piper, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)
1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori
Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.
Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena. Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora. Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu,

15 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • 2 crapi de 1-11/2kg fiecare
  • 1 ou
  • 5 cepe mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • 2 foi dafin
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare
  • 10 boabe piper
  • piper macinat

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume