autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 crapi de 1-11/2kg fiecare, 1 ou, 5 cepe mari, 3-4 morcovi, 1 radacina patrunjel, patrunjel verde tocat, 2 foi dafin, 5-6 linguri pesmet fin, sare, 10 boabe piper, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)
1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori
Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.
Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena. Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stavrizi la gratar

Stavrizi la gratar

Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat,

11 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii

Peste la cuptor cu sos de rosii

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava. Ceapa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • 2 crapi de 1-11/2kg fiecare
  • 1 ou
  • 5 cepe mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • 2 foi dafin
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare
  • 10 boabe piper
  • piper macinat

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav umplut cu somon