autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 crapi de 1-11/2kg fiecare, 1 ou, 5 cepe mari, 3-4 morcovi, 1 radacina patrunjel, patrunjel verde tocat, 2 foi dafin, 5-6 linguri pesmet fin, sare, 10 boabe piper, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)
1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori
Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.
Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena. Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • 2 crapi de 1-11/2kg fiecare
  • 1 ou
  • 5 cepe mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • 2 foi dafin
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare
  • 10 boabe piper
  • piper macinat

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt