autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
2 crapi de 1-11/2kg fiecare, 1 ou, 5 cepe mari, 3-4 morcovi, 1 radacina patrunjel, patrunjel verde tocat, 2 foi dafin, 5-6 linguri pesmet fin, sare, 10 boabe piper, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)
1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori
Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.
Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena. Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu orez si legume.

Somon la cuptor cu orez si legume.

Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu

9 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Orez cu scoici

Orez cu scoici

Se pregatesc mai intai scoicile.Eu le-am desfacut la vapor.Intr-o oala am adaugat putin ulei de masline

6 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • 2 crapi de 1-11/2kg fiecare
  • 1 ou
  • 5 cepe mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • 2 foi dafin
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare
  • 10 boabe piper
  • piper macinat

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Este minunata reteta si eu fac dar in afara de a umple pestele fac si chiftele aparte si le las in sosul gelatinos sa se prinda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta