Creierul de vaca se curata de pielita in apa rece, dupa care i se da sare, se portioneaza, se trece prin malai sau se aseaza in hirtie unsa cu ulei. Se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. Dupa ce este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata patruns pe ambele parti, se scoate hirtia, daca este cazul si se aseaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura preferata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii