Se topeste ciocolata pe bain-marie sau la cuptorul cu microunde(eu am topit-o la microunde)si se amesteca cu branza Mascarpone pana la omogenizare.Se lasa sa se raceasca apoi se baga la frigider pentru 10-15 minute,dar nu mai mult pentru ca se intareste prea tare.Se foloseste la umplerea torturilor sau prajiturilor.Este o crema foarte buna,foarte fina.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii