se taie prazul in bucati subtiri iar bostanul in bucati potrivite,se condimenteaza si se acopera cu apa.se lasa
la fiert pana se inmoaie ingredientele dupa care se adauga aproape toata branza de oaie si laptele.se amesteca si se ia de pe foc.se paseaza totul si se da prin o strecuratoare fina ca sa iasa crema cat mai fina.se orneaza cu restul de branza bine faramitat .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii