se taie prazul in bucati subtiri iar bostanul in bucati potrivite,se condimenteaza si se acopera cu apa.se lasa
la fiert pana se inmoaie ingredientele dupa care se adauga aproape toata branza de oaie si laptele.se amesteca si se ia de pe foc.se paseaza totul si se da prin o strecuratoare fina ca sa iasa crema cat mai fina.se orneaza cu restul de branza bine faramitat .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii