Freci zaharul cu galbenusurile, adaugi laptele clocotit si freci compozitia la bain-marie pana se ingroasa. dai la o parte si adaugi gelatina topita in putina apa calduta. Se amesteca pana se raceste, adaugi capsunile zdrobite la blender, albusurile batute spuma separat, si esenta de rom. Crema obtinuta se toarna intr-o forma(tava de chec sau un vas de yena)si se da la frigider un timp. Cand vrei sa o consumi tii forma in apa clocotita timp de cateva secunde si o rastorni pe un platou. Se orneaza cu frisca si cateva capsuni.
Sfatul meu este sa folositi robotul de bucatarie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii