Ingrediente
Aceasta crema se poate folosi la diferite prajituri, torturi, gogosi,clatite..., , o lingura ness,4-5 linguri cacao,2 linguri alune pisate,50 g unt, 300 ml lapte,6-7 linguri zahar,1 pliculet zahar vanilat,3 lingurite nuca de cocos sau miez de nuca macinat,2 lingurite stafide macinate,esenta de rom dupa gust sau o ciocolata mica cu rom…, , Cantitatile cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
29 voturi
Mod de preparare
Este o crema rapida si tare delicioasa...
kok miori (Chef de cuisine) , 25 iulie 2011
Usoara si practica-felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011
Multumesc mult si ma bucur ca ti-a placut...
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011
Am pregatit si eu aceasta crema pentru rulada.E un deliciu,usor de facut si deosebita fata de cremele pe care le faceam de obicei.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Multumesc mult...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Am salvat reteta, sa vedem cu ce o combinam.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Multumesc mult...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Multumesc mult...
lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
cred ca e buna crema! mai mult spre charllota, nu?
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Draga Valentina, am salvat reteta ta sa o testez,pentru ca imi place ca are si stafide pe langa nuci sau cocos,merge ca focul,chiar ii da o consistenta mai buna.Felicitari pentru reteta, ai votul meu si nota 10 cu multe stelute.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Multumesc mult...Am incercat sa fac o crema usoara ,mai dietetica pentru mine... si v-o recomand cu drag...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Intradevar,o crema rapida si gustoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Multumesc mult...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Multumesc mult...Este foarte consistenta si nu este gretoasa...Consistenta o dau celelate ingrediente "solide" ,iar untul ii da un luciu perfect...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
E o cremă simplă şi bună!
husni (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Arata super ! Dar, e suficient de consistenta?Am vazut ca are doar 50 g unt ;nici faina,nici oua...
vio.vio (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
delicioasa am salvato
Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Cred ca este grozava ! am s-o incerc cu proxima ocazie , Felicitari !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Multumesc si iti promit ca o sa-ti iasa niste faguri deliciosi...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Multumesc mult ...
mac myra (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Delicioasa,cred ca o sa umplu niste faguri cu aceasta crema...........
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Waw ce bunatate!!