Se fierbe conopida cu ceapa si verdeata;dupa ce au fiert se scot iar conopida se da prin sita.
Se face un rantas usor rumenit din ulei,faina si se stinge cu zeama in care a fiert conopida.
Cnad incepe fierberea,se adauga piureul de conopida si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se drege cu smantana dupa ce s-a racit.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii