Se fierbe conopida cu ceapa si verdeata;dupa ce au fiert se scot iar conopida se da prin sita.
Se face un rantas usor rumenit din ulei,faina si se stinge cu zeama in care a fiert conopida.
Cnad incepe fierberea,se adauga piureul de conopida si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se drege cu smantana dupa ce s-a racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii