autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Aperitive

Crema de conopida cu usturoi

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg conopida, 4 linguri maioneza, 4 catei usturoi zdrobiti, 1/2 legatura marar, sare, piper, 1 ceasca lapte

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.

Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.

Putem servi imediat, dar si mentinuta la rece cateva ore va fi mult mai buna!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de conopida cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

23 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

10 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ciuculin Adriana , 30 august 2013

    la pregatirea sosului scrie ca se amesteca iaurtul see you maioneza, dar care iaurt ca la ingrediente nu scrie de nici un iaurt, ci de lapte.

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2011

    Multumesc Lia!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Este foarte buna si noua ne place mult !

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011

      Va multumesc pentru aprecieri! Sunteti dragute!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2011

      Nu am mancat niciodata crema sau pasta de conopida...cum are usturoi,trebuie sa fie buna!Am sa incerc si eu!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2011

      Si eu fac reteta asta. E super buna, si , intr-adevar e mai buna dupa ce se tine la rece un timp.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2011

      O bunatate,am pregatit si eu de multe ori aceasta reteta dar fara marar puneam putin chilli si bineinteles usturoi.Voi incerca sigur cu marar,cred ca e super !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

26 voturi    15 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

36 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

Multumesc Lia!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pate de casa