Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.
Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.
Putem servi imediat, dar si mentinuta la rece cateva ore va fi mult mai buna!
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii